AK Event catering

Helstegt pattegris til dit arrangement

Server lækker grillmad til dine gæster

Helstegt pattegris er en klassiker til større danske sammenkomster som for eksempel konfirmation, bryllup, sommerfester og mange andre typer arrangementer. Skal du holde fest i dit firma eller i privaten, og kunne du tænke dig at servere helstegt pattegris for dine gæster, så hjælper jeg dig gerne med at sørge for et velsmagende festmåltid, hvor der med garanti er mad nok til alle.

Jeg tilbyder catering til din fest i for eksempel Aarhus, Silkeborg, Randers eller omegn, og uanset om det er en privat eller en erhvervsmæssig sammenkomst. 

Grillmenu for minimum 35 personer

En helstegt pattegris er stor, og der er dermed også mad til rigtig mange mennesker ved lige netop dette valg. Derfor tilbyder jeg helstegt pattegris på grill til arrangementer med minimum 35 personer.

Ved mindre arrangementer kan jeg også tilbyde porchetta og bøffer/steaks, og derudover tilbyder jeg også helstegt lam som alternativ til helstegt pattegris – eller som supplement ved meget store arrangementer.

Prisen på helstegt pattegris ligger på ca. 195 kr. pr. person

Du kan være sikker på, at du får lækker og velsmagende tilberedning, der mætter alle dine gæster. Derudover står jeg også gerne for relevant tilbehør til grisen, hvis du ønsker det, og har du nogle særlige ønsker, tager jeg også gerne hensyn til det. 

Derfor bør du lade mig stå for maden til din fest

Der er mange gode grunde til at lade mig tilberede og servere helstegt pattegris til din fest eller dit arrangement. Her kan blandt andet fremhæves følgende:

  • Jeg uddannet slagter med 20 års erfaring og arbejder i dag på et slagteri, hvor jeg køber kød fra i høj kvalitet
  • Jeg tilbereder maden med masser af god smag
  • Jeg skaber en hyggelig stemning til dit arrangement
  • Jeg er rigtig god til at tale med mennesker og lægger vægt på den gode service
  • Jeg får rigtig mange anbefaler fra mine kunder.

Kontakt mig og bestil helstegt pattegris

​Uanset hvilken type arrangement du skal afholde, så er helstegt pattegris altid et sikkert hit ved større sammenkomster. Kontakt mig og bestil maden til din fest eller hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AK Event catering

Skelvangsvej 137, 8920 Randers NV

CVR: 30264088

Åbningstid: kl. 13:00 - 17:00

Kontaktinformation

Telefon: 52 30 27 71 (SMS)

E-mail: alen@akslush.dk

Facebook

Skal jeg ringe dig op?

Bestil et opkald, og så ringer jeg dig op: alen@akslush.dk

Mails besvares alle dage.